Madanmeldelse: Tobbers madbar

Ugens madpakketip: Kartoffelmad

Når jeg skal spise rugbrød, så kan jeg godt lide, at det er lidt ekstra godt. Det er kartoffelmad. JEG ELSKER DET. Der er både det mættende (rubrød og kartoffel), det fede (aioli), det sprøde og salte (bacon), det sure og friske (tomater og purløg). What’s not to like? Her er opskriften.

2 kartoffelmadder:

4 kartofler
3-4 Baconskiver
Hvidløgsaioli
Purløg
1 Tomat
Rubrød
Smør

Kog kartoflen til de er helt møre (eller efter hvordan du bedst kan lide dine kartofler). Steg Baconskiverne helt sprøde og lækre. Kom smør på rubrødene og skær kartoflerne i skiver og kom dem på. Skær herover tomater i små eller store skiver og kom dem imellem kartoffelskiverne. Kom små klatter af hvidløgsaioli på (igennem en sprøjtepose eller med en frysepose, hvor du klipper en af kanterne af). Knæk bacon i små stykker og kom dem på rundt omkring eller kom dem direkte på som den er. Drys purløg over. Hvis det ønskes kom salt og peber på, men smag til, for der er salt i maden fra både aioli og bacon. Så er der et stykke lækkert rugbrød!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madanmeldelse: Tobbers madbar