Madklub: Tapas

Churros

Til trods for mine churros blev deforme til madklubben forsøgte min veninde, Astrid, og jeg at lave nogle nye og lidt pænere dagen efter, så de er lidt mere bloggervenlige. Churros er en undervurderet spansk delikatesse, jeg kunne spise hver eneste dag. Jeg spiser dem ofte klassisk med chokoladesovs, men softice har heller aldrig gjort dem skidt. Opskriften er ikke min, men den er stjålet fra selveste brødrene Price, som i mine øjne, har helt styr på det med mad. So here you go:

Churros til ca. 2-3 personer:

2,5 dl Vand
1 tsk Salt
2 spsk Smør
140 g Mel
3 Æg
Olie til friturestegning

Sukker
Kanel

Kom vand, salt og smør i en gryde og lad det koge op, så det bobler. Tilsæt herefter melet og rør det godt sammen med en god grydeske/træske. Massen skal slippe gryden og klumpe sig til en melbolle. Tag herefter gryden af varmen og lad det køle af. Tilsæt herefter æggene en efter en og pisk massen med en el-pisker. Den endelige masse skal være klistret og klæbrig. Massne skal i en sprøftepose og klippes i efter ønskede mængde. Kom dem i en friture gryde eller lav det blot i en almindelige gryde, pas dog på fingrene! De skal være gyldenbrune. De varme churros skal i sukkerblandingen og anrettes.

Spis dem hvad du er til evt. chokoladesovs, softice, syltetøj mm.

Det er ikke altid det er så billedskønt bag kulisserne, og det var det bestemt heller ikke denne gang. Hele mit hjem stank af friture, både jeg og Astrid kom til skade, også kan de sørme heller ikke spises særlig kønt, MEN de var sku det hele værd haha 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madklub: Tapas