Langhoff og Juul anmeldelse (Århus)

Mit ydmyge køkken

Jeg har tidligere nævnt, at mit køkken ikke er alverden, men det holder mig ikke tilbage for at lave mad. Studieboliger i Kolding prioriterer åbenbart ikke køkknet særlig højt, og det har jeg erfaret begge de steder, jeg har boet i Kolding. Jeg har dog valgt at nøjes med dette, da jeg ikke gider bo dyrere, men hellere vil bruge penge på rejser, mad og oplevelser. Men til trods for jeg kun har to kogeplader, en miniovn og en mikroovn, så får jeg lavet og eksperimenteret med overraskende meget. Jeg kan specielt godt lide at prøve min miniovns grænser af. Man kan lave overraskende meget på sådan en, selv en hel steg og et brød, men igen, det bliver aldrig ligesom en rigtig ovn. Dog bliver det stadig godt og mere end bare spiseligt.

Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg savner et helt normalt køkken og bliver helt glad, når jeg endelig kan komme i et. Mine skabe er proppede, og bordplade er der ikke meget af, så man lærer at sætte pris på et helt standard køkken.

Formålet med indlægget er egentlig bare at sige, at til trods for køkknet er nærmest udueligt, er det ikke umuligt at lave mad, hvis man virkelig vil. Så kom igang 😁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langhoff og Juul anmeldelse (Århus)