Sirupmarineret kylling, langtidsstegte gulerødder, grillet chiliagurk og hvidløgs-dressing

Hokkaidosuppe

I går biksede mine veninder og jeg hurtigt denne hokkaidosuppe sammen. Det er nemt og lækkert at lave. Det der tager tid er at skrælle selve græskarret, men ellers er det meget lige ud af landevejen og let at kaste sig ud i. Og helt ærligt, hvad er lækrere i denne kolde tid end en lækker suppe, der varmer! Her er opskriften:

Hokkaido ca. 4 personer:

1 Hokkaidogræskar
Vand (Til de grækarene er næsten dækket, en ikke helt)
4 store fed Hvidløg
1,5 stk Grønsagsboullion
Salt og peber
150 ml Fløde

Skær Hokkaidoen ud i tern (ca. 4×4 cm store), når den er skrællet. Kom stykkerne i en gryde med vand, boullion, hvidløg, salt og peber. Lad det koge indtil græskarene er helt møre (ca. 15-20 min). Blend massen til den ønskede suppekonsistens og tilsæt fløden.

Saltede Græskarkerner:

Græskarkerner
Salt

Kom Kernerne på en pande og tilsæt salt. Steg dem indtil de er svagt brune.

Tilbehør til suppen: En klat creme fraishe, Stegt bacon og dyb det med lidt lækker hvidløgsbrød!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sirupmarineret kylling, langtidsstegte gulerødder, grillet chiliagurk og hvidløgs-dressing