Trøffelpastaret på budget!

Madklubbi – Svamperisotto

Et koncept jeg er kæmpe fan af er…. madklub. Så det har mine to madglade dejlige veninder og jeg selvfølgelig arrangeret, så vi nogenlunde ugentligt mødes, hvor vi på skift sørger for mad til hinanden. Madklub lyder så kedeligt, så vi omtaler det selvfølgelig madklubbi. Formålet med madklubben er ikke, at det skal være fancy eller noget, men en omgang god mad og masser af tøsehygge er noget vi sætter højt på listen. Det er meget uformelt og bare en god undskyldning for at forkæle hinanden lidt. I dag var det min veninde Cecilie, der kreerede den lækreste svamperisotto med store mængder af parmesan, mmhh det kan vi lide! Italiensk mad kan altså noget. Vi afrundede selvfølgelig aftenen af med kaffe fra hendes kaffemaskiner og masser af chokolade.

Formålet med min madklub indlæg bliver ikke opskrifter, dog vil jeg somme tider lægger opskrifter op, når jeg selv står for maden. Jeg tænker, det også er hyggeligt med lidt mere uformelle og personlige indlæg. Men nu vil jeg slå hovedet i puden, for min dag har været lang, dog rigtig god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trøffelpastaret på budget!