Mælkechokolademousse og saltkaramelkage med kiksebund

Grillet sandwich med tun/æg fyld og agurke/mynte salat

Jeg elsker sandwich i alle former til frokost – det er nok min yndlingsfrokost. Især fordi man kan udskifte indholdet lige efter, hvad man har lyst til. Også er der altid brød, og I ved, jeg elsker brøøøøød! Denne sandwich er med æg og tun, som alle nærmest altid har derhjemme, hvor jeg har lavet en agurke/myntesalat til.

Til ca. 4-5 sandwich - Tilberedningstid ca 30 min - Sværhedsgrad: Nem

3 stk toast pr. sandwich

4 Æg
2 Fed hvidløg
1 Løg
Olie til gryden
2 Dåser tun
4 Små tsk chilipulver
1 Tsk stødt spidskommen
1 Tsk. stødt koriander
Salt
1 spsk smør (kan udelades)

½ Agurk
7 store Mynteblade
2 Spsk creme fraiche
1 spsk Citronsaft
Salt

Kog æg i kogende vand i 8 min. Hak løg og hvidløg fint (lav evt salaten imens æggene koger også). Pil æggene og læg dem til side. Kom olie på panden og svits løg og hvidløg til de er bløde. Tilsæt tun og krydderierne. Mos nu æggene i med hænderne eller en gaffel, kom smørret i og smag til med salt. 

Hak agurk i helt små stykker (kom evt salt i, lad det trække 15 min og træks væden ud, hvis salaten skal bruges dagen efter). Hak mynte og tilsæt det sammen med creme fraiche, citron og salt. smag til.

Skær kanterne af toastbrødene, med mindre du foretrækker uden. Toast dem på en paninigrill. Lav et lag med tunfyldet ovenpå en skive, kom endnu en skive på og lav andet lag kun med agurkesalaten efterfulgt af endnu en skive toastbrød. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mælkechokolademousse og saltkaramelkage med kiksebund