Kikærtecurry med cherrytomater

Aubergine sambal/raita

Auberginer er fantastiske!!! er vi enig? Jeg ELSKER auberginen i alle former, for den kan bare noget konsistensmæssigt også suger den bare smag til sig, som ikke så mange andre grøntsager gør. Jeg er fan, og jeg vil for evigt benytte denne grøntsag og eksperimentere med den. Auberginen salaten/raitaen er et rigtig godt supplement til din curry.

Til ca 3-4 personer som tilbehør - Tilberedningstid: 60 min (inkl. ovn- og hviletid) - Sværhedsgrad: Nem

2 Små (de lange fra asiatiske butikker) eller 1 stor aubergine
1 tsk Stødt koriander
1 tsk Hvidløgspulver
Salt

4 små asiatiske løg eller ½ Rødløg
2 Friske små chili
4 spsk Creme fraiche
ca 0,5 tsk Salt
0,5 Citron

Tænd ovnen på varmluft ved 170 grader. Skær auberginen/auberginerne i halve, kom dem på en bageplade med bagepapir og fordel stødt korianders, hvidløgspulver og salt på alle 2/4 halve auberginer. Kom dem i ovnen i 30 min. Når de er færdig, så tag indmaden ud med en ske i en skål og smid skraldet ud. Lad det køle ned. Når det er kølet lidt ned tilsæt finthakket løg, chili og tilsæt herefter creme fraiche, citron og salt. Rør det hele sammen og server det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærtecurry med cherrytomater