Spicy og krydret spaghetti med nakkekotelet, kartofler, gulerødder og tomat

Tamilsk curry powder

Flere lande har deres egene krydderiblanding. Dette er den krydderiblanding, som jeg er vokset op med. Den er inspireret af den min mor har lært at lave, da hun boede på Sri Lanka. Dette er en curry powder, som man bruger i tamilsk mad. Der bruges enormt kraftfulde krydderier, som giver den helt rigtige smag til specielt retter, hvor man gør brug af kødfulde proteiner.

Et krydderiglas curry powder - Tilberedningstid 10 min - Sværhedsgrad: nem

2 spsk Korianderfrø
1,5 spsk Spidskommenfrø
1 spsk Sort peberkorn
0,5 spsk Nelliker
0,5 spsk Sorte sennepsfrø

0,5 tsk Kardemomme
0,5 spsk Fennikelfrø
1 stang Kanel
ca 8 Karryblade

Kom alle krydderierne på en pande og rist dem godt af. Kom herefter det hele i en kaffebønnerblender eller blot en morter. Hvad end du kan bruge til at gøre det hele til en fin og ensartet krydderiblanding. Lad det køle let af og kom et i et krydderiglas. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy og krydret spaghetti med nakkekotelet, kartofler, gulerødder og tomat