Gulerodsuppe med et asiatisk twivst!

Auberginepesto

Auberginen er en af de absolut lækreste grøntsager, som er super lækker både stegt og bagt. Aubergine bliver brugt specielt meget i Sri Lanka, hvor man oftest ser det i en stærk curry. En af mine absolut yndlings curry endda. Så til ære for den, har jeg udformet en lækker pesto, som kan spises til det meste! Fyldig og mættende. Jeg synes bestemt, I skal prøve den!

Du skal til auberginepestoen bruge:

1 Aubergine
50 g Cashenødder
2 fed Hvidløg
1/4 dl Olivenolie
50 g Revet parmesan
Salt

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodsuppe med et asiatisk twivst!