Srilankansk inspireret banan/mango smoothiebowl med cashewgranola og andet lækkert
#
Jeg er begyndt at få en kærlighed til de her smoothiebowls. Jeg har altid elsket smoothies, derfor lyder smoothie som en morgenmadsret, med lidt knas og andet lækkert, himmelsk i mine øre. Jeg har prøvet at lave min egen srilankanske udgave af den, og den endte virkelig lækker!! Please prøv det, og det er endda nemt!!
1 person smoothie:
½ Mango
Lidt over en ½ banan (resten til topping)
½-1 dl mælk alt efter hvor tyk du kan lide din smoothie (alt slags kan bruges, både plantebaseret og komælk)
Mørk chokolade
Bland det hele og kom indholdet i en skål. Skær de sidste banan i skiver og hak lidt chokolade. Tilføj evt bær eller andet frugt, hvis det lyster. Kom til sidst granolaen på, som der er opskrift på forneden.
Granola til et mellemstørrelse sylteglas:
1 dl Cashewnødder
1 dl Hasselnødder
1 dl Græskarkerner
½ dl Solsikkekerne
Honning (efter hvor sød du vil ha den)
Kom alle nødder på en bageplade med bagepapir, kom honning på og bland det godt sammen. Det skal i en 200 grader opvarmet ovn i ca 10 min, men hold øje, det kan være forskelligt fra ovn til ovn. Lad det køle lidt inden brug og kom resten i et sylteglas eller andet.
Ingen kommentarer endnu