8 retter du skal smage, når rejser til Sri Lanka

Auberginesambal

Jeg elsker det her tilbehør! Det er så lækkert til ris med andre lækre currys. Nu elsker jeg virkelig også aubergine, jeg synes det er en enormt undervurderet grøntsag. Konsistensen på den er fantastisk, så hvis man bare tilsætter smag til den, så er jeg solgt!! Prøv den med Currys som nakkefiletcurry samt andre vegetariske curry HER. Her er opskriften:

Auberginesambal til 2-3 personer:

1 Aubergine (dem på billedet er fra en srilankansk butik, lignende kan også fås i andre asiatiske butikker)
1 spsk Cremefraishe
5 Små srilankanske løg (cirka på størrelse med perleløg), du kan dog også bruge rødløg, ca 1 lille
1,5 spsk Citron
½ Chili
Salt

Skræl auberginen og kog den i vand til den er helt mør (så mør den kan moses nemt). Lad det køle ned. Mos herefter auberginen, kom cremefraishe, finthakket løg, finthakket chili, citron og salt i. Bland det godt sammen og smag det eventuelt til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 retter du skal smage, når rejser til Sri Lanka