Cutlets - Friteret kartoffel/tun kugler med og uden æg

Nakkefiletcurry

Denne curry er en af mine absolut favoritter, når det kommer til curry med kød. Amen kødet er bare mørt og lækkert, og det er bare en helt anden oplevelse. Det er egentlig ikke særlig traditionelt, men det fungerer bare, at man kan få så mørt kød på blot 10 min på en pande, mums!! Jeg lavede det faktisk sammen med min mor i dag, da vi havde lidt familie julehygge d. 1 december. Så var det oplagt at lave denne super lækre curry dagen derpå.

Nakkefilet curry til 2-3 personer:

400 g Nakkefilet
1 stort eller 2 små Løg
4 chili
En lille håndfuld karryblade
2,5 spsk Chilipulver
1 spsk Currypulver
Salt
Godt med olie til panden

Skær nakkefileten ud i tern, skær løgene ud i strimler, skær chilierne halve på langs og kom det hele i en skål. Til sæt karryblade, chilipulver og salt og lad det marinere i en halv tilme (behøves ikke, men så trænger smagen bedre ind). Kom olie på panden og tilsæt nakkefilet og marinaden, Når det er svitset tilsæt currypulveret. Lad det nu stege i ca 10-15 min, også er det klar. Du kan spise det med ris og gerne andet tilbehør til som fx. linsecurry og gulerodsraita.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cutlets - Friteret kartoffel/tun kugler med og uden æg