Hvordan får du den saftigste kylling?

Madanmeldelse: Grappa Piccolo

Min bedsteveninde havde fødselsdag i torsdag, og det skulle vi selvfølgelig fejre. Hende, mig og min anden bedste veninde ELSKER god mad og nyder meget af god italiensk mad især efter vores tur til Rom. Vi prøvede derfor Grappa piccolo af ved Århus Å, og jeg elskede det!

Stemningen og servicen:

Vi kom ind til en meget hyggelig restaurant med dæmpet lys, stearin og uformelle omgivelser. Princippet med delemad gav bestemt også denne uformelle og hyggelige stemning, som jeg jo desuden er kæmpe fan af, så man kan smage en masse forskelligt. Kortet bestod af måske Maks 20 små retter, og så ved man oftest, at det er er godt sted. Servicen var helt standard, dog sluttede tjeneren af med at give os et gratis lemonchellashot, rigtig italianstyle. Jeg lærte i Italien, at det betød, at man ønsker at få de gæster til at komme tilbage til restauranten igen. Så det er bestemt gode fedtepoint.

Maden:

Maden var som at være tilbage til Italien! Super lækker, smagfuldt og veltilberedt. Jeg vil specielt anbefale deres risottokugler, tigerrejer og kulmule “hovedret”. Helt fantastisk!! Men det var det hele faktisk. Det eneste jeg kan sætte finger på er at somme retter havde lidt for lidt salt og andre lidt for meget. Men synes det er småting! De havde bestemt også en lækker tiramisu, som vi rundede af med og god vin Selvfølgelig. Mums!

Alt i alt vil jeg give 4,5 ud af 5 stjerner. Restauranten havde det hele og der var kun små fejl som salten, jeg pointerede. Det er lige til at klare. Prøv det, og hvis du er nysgerrig på, hvad de tilbyder, så se deres menukort HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan får du den saftigste kylling?