Hvordan udvikler jeg mine opskrifter?

Madanmeldelse: Tobbers madbar

Tobbers er et utrolig hyggeligt og BILLIGT sted i Kolding, hvor alle kan være med. Stedet er kendt for dere priser men også deres helt egen unikke menukort og deres meget hyggelige indretning, som de desuden også sælger ud af. Jeg har været der en del igennem min studietid, og det skyldes nok sammenkoblingen af det hele.

Stemningen og servicen:

Når man træder ind i Tobbers madbar, er der tydeligt præg af HYGGE. Det præsenteres igennem deres rå murstensvægge, genbrugsmøbler i forskellige former og farver, genbrugsstel, nibs mm. og sterin. Disse skaber som helhed en meget hyggelig og uformel stemning, hvilket jeg helt klart også tror er restaurantens intention. Der er intet fint eller fornemt ved restauranten, hvilket jeg synes er en suveræn idé. Servicen er lidt anderledes. Man kan naturligvis bestille maden hos tjeneren som sædvanlig ELLER man kan bestille sin mad over en app, så man netop slipper for at vente på en tjener. Dette valgte mig og mine veninder at gøre, dog kom maden først 40 min efter bestilling og drikkevarerne 20 min efter bestilling. Generelt på mine besøg hos Tobbers kan deres ventetig godt halte lidt, og jeg ved ikke, om det bare er mig, der er uheldig, eller om det er sådan generelt. Men det er helt klart deres weakpoint og nok også deres eneste. Priserne er så gode og studievenlige. Man får meget for pengene, og det er noget os jyder elsker, så den pris må de gerne bibeholde, for det er helt klart også det, der tiltrækker en del kunder til dem, kunne jeg forestille mig.

Maden:

Til prisen får man en god og lækker portion mad. OG ALT ER HJEMMELAVET! Kæmpe plus point, det er meget lidt de ikke laver. Maden er også sund, men smager rigtig godt. De har alt fra grød, dagens morgenspecialitet, dagens sandwich, dagens suppe, dagens specialitet og en hulens masse kager. Der er mere, og det er anderledes end, hvad man ellers er vant til. Hvilket er en god ting! Jeg fik en lille morgenmadstallerken med en lun bolle, smør, ost og lækker marmelade, lidt frugt og en portion øllebrød med flødeskum (den er virkelig god). Det ser simpelt ud men det hele smager godt, og man giver blot 40 kr.

Alt i alt giver jeg Tobbers madbar 4/5 stjerne. De opfylder alle ens krav i forhold til, hvilken slags café/madbar det er. Det eneste, de skal forbedre, er deres ventetid på maden, så er den der også. Maden er lækker og anderledes, og prisen passer perfekt til. Hyggestemningen opløfter hele deres koncept. Find deres menukort og læs yderligere HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan udvikler jeg mine opskrifter?