Smør - det er smøret, der gør'et!

Hvordan udvikler jeg mine opskrifter?

Jeg ELSKER at lave mad, men jeg har altid hadet at kigge efter andres opskrifter. Mest fordi jeg er et utrolig utålmodigt menneske på nogle punkter. Så det er aldrig rigtig noget, jeg har gjort mig i. Der er ikke noget der kan pine mig mere end en der måler 300 gram mel op helt præcist, det er slet ikke nødvendigt. Det kan selvfølgelig ikke undgås at følge opskrifter, især når det er noget, man ikke har lavet før.

Folk spørger mig tit, er det dine egne opskrifter eller finder du dem og genposter dem på din blog? Det er stort set altid mine egne opskrifter, og hvis det ikke er, så skriver jeg det med stor sandsynlighed. Hvis man blot kender forholdene for, hvor meget der skal i af hver ingrediens, så er det faktisk ret nemt at lave sin egen opskrift, og man kan tilpasse den efter, hvad man selv kan lide og undlade det, man ikke bryder sig om. HVIS jeg ikke kender forholdene, så googler jeg altid, inden jeg går igang, hvor meget eksempelvis mel der skal i forhold til mælk, så jeg ca. ved det. Ellers finder en masse opskrifter på samme ret og sammensætter min egen, inden jeg går igang. Så får jeg lidt af det bedste, og hvad jeg tror giver det bedste resultat. Så kan man teste og smage sig til det for det meste. Hvis det ikke går godt første gang, så retter man det bare til, så det smager bedre anden gang.

Jeg søger en masse inspiration ved eksempelvis at se udforsk på min madsmovseren instagramhjemmeside. Så finder jeg ud af, hvad jeg vil lave eller får ideer ud fra det jeg ser. Jeg elsker at blive inspireret udefra!! Netop derfor holder jeg også af at rejse. Man får smagt en helt masse nyt og autentisk mad, som man både kan lære af og blive inspireret af. Der er ingen grænser, jeg tror i bund og grund bare det handler om at eksperimentere med maden, og det er noget jeg elsker! Ærgerligt jeg bare ikke har et stort køkken, endnu, som jeg kan lege i og udfolde min madglæde i. Det køkken jeg har nu, får jeg bare lettere stress i, haha. Der er verdens mindste håndvask, to kogeplader og en halv bordplade. DER ER TRÆNGT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smør - det er smøret, der gør'et!