Madanmeldelse: Prezzemolo

Kartoffelpizza med mascapone, rosmarin og chiliolie

Jeg elsker kartoffelpizza!!! Det er bare så nemt at lave og mega lækkert at fråde sådan en søndag som i dag. Jeg må desværre snyde jer for opskriften på selve bunden, jeg lavede den nemlig med min mor, og hun har bare en opskrift i hovedet. Det er desværre ikke lige min spidskompetence, sådan en pizzadej. Men så stod jeg for fyldet, og min mor på fyldet på den anden pizza også. Det var til gengæld en rigtig mandepizza med kun kød og jalapenos, hvilket også var sygt lækkert! Men her er opskriften på en mega lækker kartoffelpizza:

Stor kartoffelpizza:

3 store eller 5 små kartofer i skiver, gerne ok tynde
2 stilke Frisk Rosmarin
Mascapone (mængde efter eget ønske)
Olivenolie
1-2 spsk Chiliolie (kan udelades)
Salt og peber

Rul pizzadejen tyndt ud. Kom godt med Olivenolie på ca. 2 spsk og smør det ud på hele bunden. Kom skiverne af kartoffel på bunden, spred rosmarinen, kom klatter af mascapone på alt efter, hvor glad du er for det mængdemæssigt, Fordel dråber af olivenolie og chiliolie på hele pizzaen og slut af med salt og peber. Pizzaen kan godt klare en del salt. Kom pizzaen i en 180 grader varmluftovn i ca 15 min, men hold øje med den, kommer an på hvor tyk din bund er. Hvis din dej er tyk, så kan du evt bage den uden fyld på først til den stadig er halvbagt og herefter komme fyld på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madanmeldelse: Prezzemolo