Brownie med hvid chokolade - nemmeste og lækreste opskrift!!

Madanmeldelse: Olive

Jeg har spist på restaurant Olive en del gange nu, og jeg er aldrig blevet skuffet. Jeg blev introduceret for restauranten, da min veninde fik arbejde der, og siden har jeg både spist der med hende og andre veninder, som heller ikke er gået skuffet hjem. Det er en lille fransk restaurant, der benytter sig af konceptet, at man selv kan medbringe vin. Desuden har de også studierabatter, så det er altså til at betale.

Stemningen og service:

Når man træder ind i restauranten understøtter indretningen restaurantens navn. Væggene er olivengrønne, og der står såmænd også oliventræer rundt omkring. Møblerne er vintage, hvilket passer godt ind i stilen og ellers er bordet helt klassisk med hvid dug og hele molevitten. Man føler straks den hyggelige og lidt romantiske stemning. Stemingen og ikke mindst priserne understøtter denne hyggelige og uformelle restaurant, hvor maden er i fokus. Priserne for en 3-retters menu er 260 kr i hverdagen (230 kr for studerende og pensionister) og 310 i weekenderne. Nu kender jeg meget af personalet efterhånden pga. min veninde, men de er yderst søde og servicemindede tjenere og mere kan man ikke forvente. Desuden er ejeren et storhjertet menneske, der også går rundt og hygger om sine gæster.

Maden:

Menuen skifter løbende i året, ca hver 2-3 måned, og dette gør, man kan mærke, restauranten går op i, at det skal være råvarer i deres bedste sæson, som skal bruges i maden. Konceptet er jeg, som tidligere nævnt, kæmpe fan af. Man kan både smage det i maden, og man ved, det er nogle engagerede kokke, der står i køkkenet, når menuen skal laves om og gøres kreativ så ofte.

Vi fik en lækker cocktail, et bræt med lidt lækkert og noget brød til at starte med. Det var super lækkert og tilfredsstillende for en som mig, der bliver utålmodig efter forretten, hvis ikke der er noget at snacke. Herefter fik vi så 3 utrolig lækre retter, som bare alle tre var perfekt kombineret. Jeg var bestemt imponeret. Der var alle smagsnuancer i. Sødme, salt, surt, fedme og jeg kunne blive ved. Lækkert lækkert mad!

Alt i alt giver jeg restauranten 5/5-stjerne. Jeg har været der så mange gange nu, og jeg har ikke haft en dårlig oplevelse. Restaurantens koncept passer med stemningen, servicen, prisen og maden. Jeg anbefaler stedet til alle og især madglade maver! Linket til Restaurantens hjemmeside er HER .

Ps. Jeg tog også billeder af nogle af de andres mad, så det er ikke fordi jeg fik alt det her selv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med hvid chokolade - nemmeste og lækreste opskrift!!