EAST restaurant i Hamburg

Brownie med hvid chokolade – nemmeste og lækreste opskrift!!

Denne brownie opskrift er muligvis den bedste, jeg har bagt til dato, og jeg har bagt rigtig mange. Den er også en succes hos mine gæster hver gang og bliver altid spist op. Jeg lavede den sidst til min sommerfest, hvor det dog blev uden tilbehør til, men det lod til at den stadig faldt i god jord. Tricket er egentlig man bager den dagen før, lidt underbagt, og den så står en dag og sætter sig. Så bliver den dejlig blød og lækker konsistens. Opskriften kan jeg desværre ikke tage æren for, men den er hugget fra selveste Ann au chocolat.

Brownies:

200 g smør
200 g mørk chokolade, Caraïbe fra Valrhona
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ vaniljestang
½ tsk. salt
150 g hakket hvid chokolade, Ivoire fra Valrhona

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, hæld den hakkede mørke chokolade deri og lad den smelte. Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede hvide chokolade i. Hæld dejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter (husk at juster tiden hvis formen er anderledes. Hvis formen er større, så mindre tid i ovnen da tykkelsen er mindre og længere tid hvis bageformen er mindre, da tykkelsen så bliver større).
Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig.

Tips: Server med bær, flødeskum med vanilje, bærkompot eller andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EAST restaurant i Hamburg