Pasta med avocadocreme

Uuhh, hvad skal der ske af spændende nye sager om ikke så længe?!

Jeg har travlt med en masse eksamensrelateret lige nu, hvilket skyldes at jeg er tilbageholdende på bloggen pt og ikke prioriterer det så højt. MEN dette kommer om ikke så længe til at ændre sig, for snart bliver min blog koblet til min studie. Jeg har nemlig besluttet mig for at gå i praktik i min blog, hvor jeg vil sætte skub i den med den faglige viden jeg har fået fra mit studie, jeg kan bruge til bloggen. Jeg glæder mig helt sindssygt og glæder mig endnu mere til at bruge mere tid og energi på bloggen, så jeg kan udøve mine drømme med den! Jeg har fået et kontor i Kolding for nyopstartede iværksættere, der giver blandt andet mig som studerende rådighed til at sidde der, få rådgivning, bruge mødelokaler og mange flere ting. Det bliver så spændende! 

Udover jeg selvfølgelig vil blogge en masse opskrifter vil jeg blandt andet på Facebook og instagram lave nogle madvideoer, hvor jeg laver 2-5 min videoer af, hvordan man kan lave en ret, så man ikke skal læse sig til det, men man blot kan se det visuelt. Det er noget jeg selv synes er overskueligt at følge med i, og derfor vil jeg selvfølgelig også selv lave dem. Derudover vil der komme konkurrencer på Facebook, hvor man kan vinde nogle produkter eller andet, der selvfølgelig er madrelateret. Så er det selvfølgelig også en mulighed for jer på Instagram at følge med i bag om kulissen, hvor I kan se hvor jeg sidder, hvad jeg laver osv. 

Jeg glæder mig sådan!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med avocadocreme