Madklub: Sri lankansk vegetarmad

Mexicansk guacamole

Jeg elsker denne guacamole så meget, at jeg sjældent laver den danske udgave af guacamole (bevares, den er også fin). Denne kan bare noget, den anden ikke kan, og den er både mere frisk og mere mættende, hvilket er så lækkert. De smager super godt til hjemmelavede nachos, men er også helt fint til købe chilinachos. Her er opskriften:

Guacamole 2 personer:

2 Store avocadoer
½-1 Tomaer
½ Rødløg
3-4 Stilke korinder (hvis der er mange blade på ellers så flere stilke)
1 spsk Citron
Salt

Mos Avocadoen meget groft, hak tomat og rødløg meget fint, snit korianderstilkene fint og bland det hele sammen. Tilsæt slutteligt citron og smag det hele til med salt. Spis det med nachos, kom det i tortillas eller hvad du ellers er til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madklub: Sri lankansk vegetarmad