Hokkaidosuppe

Langhoff og Juul anmeldelse (Århus)

I dag var jeg i århus, hvor jeg tilbragte min tid med mine dejlige to barndoms/bedste veninder. Vi er alle tre madglade, og bruger sågar meget tid på både at beslutte hvor og hvad, vi vil spise. Vi har prøvet lidt af hvert i Århus, men i dag blev det et nyt sted, også kendt som Langhoff og Juul. Stedet indeholder forholdsvis sundt mad, der værner om både dyr og miljø i form af glade dyr og madspild. Konceptet er super fedt og sundt. Nu er jeg ikke typen, der tæller kalorier, men jeg synes, maden var lækker, smagfuldt og mættende, og det er det, der tæller i mine øjne. Prisen er ligeledes også meget billig, og servicen er god. Mine veninder og jeg valgte alle tre brunch, som vi fik serveret på en delepalette. Jeg elsker det koncept, fordi man både kommer hinanden ved og hygger om at dele og nyde maden og den samme tallerken. Brunchen er heller ikke en standard æg, bacon og pandekager, men en anderledes og utraditionel af slagsen, som smagte af meget. Så ja, jeg vil helt klart anbefale stedet, også til de mennesker, der er til den usunde brunch.

Jeg giver brunchen 3,5 ud af 5 stjerner, grundet de hyggelige omgivelser, det anderledes mad og det gode koncept. Det der trækker ned er smagen på nogle af retterne grundet det sunde koncept og manglende kulinarisk oplevelse, som gør maden uforglemmelig. Dog vil jeg helt sikkert spise der igen.

http://www.langhoffogjuul.dk

Pris for brunch: 148 kr.
Med valgfri kold og varm drik: 198 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokkaidosuppe