Srilankansk krabbegryde med tilbehør

2018 er godt igang!

??

SENT MEN GODT NYTÅR! Jeg havde en fantastisk aften blandt gode venner og en masse våde varer. Det var det hele værd til trods for, jeg havde det en smule stramt dagen efter. Den tømmermænd bliver kun værre og værre med alderen! ?Men allerede fra d. 2 januar har jeg haft fuld smæk på, og maden har været god, men den har været meget nem eller købt. Jeg har nemlig eksamener lige om hjørnet, fået nyt fritidsjob, som jeg starter på næste uge og ikke mindst flyttet tættere på Kolding centrum. Det er nu dejligt, men det betyder også, jeg har brugt en del timer på at falde på plads, for flytterod er slet slet SLET ikke min kop te. Både i dag og i morgen skal jeg have læst så meget som muligt, da nogle veninder og jeg smutter i sommerhus fra mandag til onsdag. Selvom det er virkelig dårlig timing, så har jeg satme brug for lige at koble af og nyde livet lidt. 
Mit fokus lige nu kan desværre ikke være på bloggen denne måned, MEN jeg vil selvfølgelig komme med et par opskrifter her og der. Dog sjældnere end det plejer at være. Det skal jeg nok gøre op for fra februar, hvor der venter lækre og nye opskrifter samt en konkurrence, hvor I har mulighed for at vinde lækkerier! Glæd jer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Srilankansk krabbegryde med tilbehør