Madvaffel med laks, avocado, og squash

Nem guacamole og salsa

Nachos er en af de snacks/retter, jeg aldrig kan blive træt af at spise. Det smager eminent, SU venligt økonomisk set og nem tilberedning. What’s not to like? Købenachos smager ganske udmærket, altså kun dem med chili efter min mening, men helt hjemmelavet eller delvist hjemmelavet er bare meget bedre. Jeg har prøvet at lave delvist hjemmelavet et par gange (med delvist hjemmelavet mener jeg købe tortilliapandekager, som jeg skærer ud, frituresteger og krydrer), og det både smager bedre og mætter gevaldigt mere. Dem får I opskriften på en anden gang. Men her kommer der en opskrift på en nem udgave af guacamole og en salsa. For hvad er nachos uden disse lækkerier?

Guacamole 2 personer:

1 Avocado
1 tsk Citron
1,5 tsk Salsa (enten den fra opskriften eller salsa på glas)
1 Hvidløg
Salt og peber

Mos avocadoen og tilsæt de resterende ingredienser. Smag det gerne til efter egen smag!

Salsa til 2 peroner:

2 Tomater
½ Lille rødløg
½ Rød chili
2 Hvidløg
1 spsk. Citron
Salt og peber

Hak både tomater, rød og chili og hvidløg meget meget fint. Kom ingredienserne i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Smag det evt til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madvaffel med laks, avocado, og squash