French toast

Pasta carbonara

I dag står menuen på pasta carbonara! Jeg glæder mig til at smovse det i mig her i aften. Ja det er jo sådan, jeg bliver nødt til at lave maden tidligt, når jeg har muligheden, så jeg kan få billeder, der ikke er har dårligt lys. Hvis der er nogen, der har et fif til fake dagslys, så modtager jeg det fif med kyshånd. Min kærlighed til denne klassiker har altid være stor, men efter min korte storbysferie til Rom her i efterårsferien, så blev den kun større. Så nu har jeg lavet den på min helt egen måde, og kan efter min lille smugsmagning fortælle, at den smager himmelsk!

Carbonara til 4 personer:

500 gram Spaghetti
1 Pakke bacon i tern (køb gerne en bedre kvalitet end den billige til 10 kr, for man kan sagtens smage forskel, og hvis man ikke er på SU, så anbefaler jeg selvfølgelig at købe det i en blok og selv skære tern eller købe pancetta, mmhh)
Olivenolie til panden
1 Løg
2-4 Hvidløg
3 Æg
250 ml Fløde 38 %
En sjat hvidvin for syre evt også lidt citron
Salt og godt med Peber
ca. 100 g Parmesanost (skru lidt ned på mængden, hvis du ikke er så glad for ost)

Kog spaghettien i meget saltet vand. Steg bacontern sprøde på en wokpande og tag dem fra. Lav i en skål en blandig af æg (pisk dem først), fløde, hvidvin, salt og peber. Svits løg og hvidløg på wokpanden, som du stegede bacon på, og tilsæt herefter æggemassen. Æggemassen koges op og herefter tilsættes bacon og spaghetti. Rør det hele godt sammen og sluk nu for panden. Tilsæt i den varme ret parmesanost og rær det hele godt sammen. Velbekomme!

Tip: Spis det evt med noget godt børd og lidt smør/kryddersmør eller en lille salat, hvis man ikke er til en helt fed ret, fx. tomatsalat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

French toast